Gaudim d’un espai de tranquil.litat i bellesa on el cant és el nexe d’unió entre petits i grans.

 

  • En els nostres tallers compartim el plaer de cantar en família aprenent cançons fetes per nosaltres i d’arreu del món tot jugant amb els personatges, les històries, les melodies, les dinàmiques i els ritmes de cada peça.
  • Per arrodonir-ho, experimentem amb jocs musicals que inspiren contes i cançons, balls i aventures, que ajuden a escoltar i a ser escoltats.
  • També descobrim instruments percutius de fusta i de metall, parts del nostre cos que sonen i objectes reciclats i quotidians que es transformen en música.

 

0-6 mesos / 6-18 mesos  / 18 mesos-4 anys

Si vols gaudir de les nostres cançons pots ESCOLTAR, BAIXAR o COMPRAR el nostre CD.

La veu com a música: El batec del cor i el reg sanguini de la mare és la primera música que sentim. El so forma part de la nostra vida des de ben aviat. Les cançons ens recorden i connecten amb la immensitat dels sons i ritmes que configuren el nostre món. Ens uneixen amb qui compartim espai i instant. Ens expliquen on som, què passarà i què sento.

On ens pots trobar:

 

Maresme

Escola Mozartina de Tiana
Dimecres 17’45 a 18’45h

Tel: 93 465 89 25

 

Barcelona

Nunart Gràcia C. del Sol 8
Dilluns de 17’30-18’30h de 18 mesos a 4 anys

Dimecres de 17’30-18’30h de 18 mesos a 4 anys
Dijous de 16’30-17’30h de 6 a 18 mesos
Dijous de 17’30-18’30h de 18 mesos a 4 anys
(en tots els grups, benvinguts germans)

Tel. 639 292 848

HEM ESTAT A: Centre Cívic Vil.la Urània, Espai Putxet, Centre Cívic Casa Sagnier, Casal de barri Congrés Indians, Escola Bressol de Congrés Indians, Escola Bressol Tris Tras, Escola Francesc Macià d’Òrrius , Escola Waldorf  Rosa d’Abril, Escola Mozartiana de Tiana, De Mammalia Criança Respectuosa de Sant Cugat del Vallés, Aula de Cant de Sant Cugat del Vallés, Centre Cívic de Valldoreig,…

 

HEM PARTICIPAT A:  Fira del Nadó de Canet de Mar, FIREPEMU (Fira de recursos pedagògics musicals) Granollers i a TARAL.LA Fira de la Música i l’educació organitzat per TOTSONA.