Helena Cabo  és la directora, creadora, productora i artista del PROJECTE NIUS
Lidera la part artística i musical de l’ESPECTACLE conjuntament amb Pablo Arias.

CreaMoviment

Cristina Martí i Toni Viñalscom a co-fundadors de CreaMoviment, fan l’acompanyament artístic de l’ESPECTACLE assessorant el moviment escènic i la producció. Participen en el projecte ARTÍSTIC-SOCIAL actuant amb l’espectacle UN MÓN DE CARTRÓ al dia de les famílies del Centre Penitenciari Brians 2.

Festival El Més petit de Tots

Co-productors de l’ESPECTACLE oferint una residencia artística i tècnica (2019 i 2021) a La Sala de Sabadell, assessorament artístic, formació i un mentoring amb la Dalija Asin Thender.

Dalija Asin Thender

Mentoring de l’ESPECTACLE tan a nivell conceptual, com de guió, de moviment escènic i aspectes tècnics.

Eva Vázquez

És artista plàstica i creadora i realitzadora juntament amb Helena Cabo i Anna Català de l’escenografia de l’ESPECTACLE de Nius basada en la seva obra. Imparteix també els tallers de creació en el grup de mares del Centre Penitenciari Wad Ras i forma part de l’equip creatiu del PROJECTE EXPOSITIU de Nius.

Ángela Peinado

Art terapeuta del Centre Penitenciari Brians 2 i membre del grup de Gestió d’Educació i Responsabilitat Parental.

Juntament amb l’Helena Cabo, dissenya, gestiona i coordina el PROJECTE ARTÍSTIC-SOCIAL i el PROJECTE EXPOSITIU de Nius. Fa possible els tallers creatius i musicals amb els interns de Brians 2 i les seves famílies i la comunicació amb el Centre Penitenciari i la Direcció General de Justícia.

Fora part de l’equip de COMISSARIES de l’exposició (D)ANYS COL·LATERALS a la Presó Model de Barcelona.

Mares i pares dels Centres Penitenciaris Wad Ras i Brians 2

Participen en l’elaboració de l’escenografia de l’ESPECTACLE dins el PROJECTE ARTÍSTIC-SOCIAL i fan possible el PROJECTE EXPOSITIU gràcies al seu testimoni.

Natalie Capell

Dissenyadora d’alta costura. Dins de Nius està elaborant el vestuari de l’ESPECTACLE integrant tots els materials que sorgeixen en l’escenografia de l’espectacle.

Elisenda Fontarnau i Anna Oset

Fotògrafa i dissenyadora d’audiovisuals respectivament.

A Nius formen part de l’equip creatiu del PROJECTE EXPOSITIU amb la creació i realització del material audiovisual del projecte.

Bàrbara Viader & CEIB Integració Sensorial

Terapeuta ocupacional-pediàtrica i directora del Centre d’Estimulació Infantil de Barcelona. Assessora tots els materials multi sensorials de l’escenografia i realitza les fotografies de totes les posades en escena.

Guillermo Vázquez

Especialista en construccions artesanals amb canya i de bovades. A Nius assessora i realitza les estructures de l’escenografia del ESPECTACLE. Imparteix talleres creatius als interns de Brians 2 i a les seves famílies dins el PROJECTE ARTÍSTIC-SOCIAL.

Participa amb Xavi Pérez en el muntatge de la cel·la expositiva de Nius i en tallers familiars en l’exposició (D)ANYS COL·LATERIALS a la Model.

Guillem Aguilar i Xavi Lozano

Músics y arreglistes de las bases musicals del ESPECTACLE basades en el disc produït per Guillem Aguilar el 2017.

So i il·luminació: Bernat Torras

Estructures escèniques: Josep Miquel Lerín

 

Disseny: Laia Lorente

 

Producció: CreaMoviment – Cantem en Família

 

Partíceps i cómplices: Carmen Vázquez · La Caldera de les Corts · La Visiva · Nau Ivanow · La Sala de Sabadell · Llibreria Casa Anita · CP Brians 2 i CP Wad Ras · Direcció General de Justícia · Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia · Fieldturf Poligras, s.a. · Copia Lab.