“Per donar a llum a un poema només cal un polsim d’or.
Amb un pessic, n’hi ha prou, per despertar-los i treure’ls la son”. 

 

Un text de Marc Rosich a partir del llibre “El Senyor Pèsol i altres plantes”
de Salvador Perarnau.

POLSIM D’OR és un encàrrec de Josep Pedrals i Mireia Calafell pel Festival Barcelona Poesia, estrenat l’octubre del 2020 al Jardí interior de la Casa de la Misericòrdia. Un espectacle pensat tant pels amants del gènere com per aquells que s’hi acosten per primera vegada.

 

A partir de l’experiència viscuda durant el confinament de la primavera del 2020 la companyia crea un espectacle emmarcat dins el gènere de l’autoficció. Farcit d’anècdotes i records reals, la dramatúrgia presenta un món de ficció on les bestioles i les plantes de l’obra de Perarnau comparteixen protagonisme al costat de la família i el poble de la infantesa. La iaia Nati, l’avi Pepito, el pare i el germà, i les filles de la parella que narra la història conviuen amb el Senyor Pèsol, la Bleda presumida, la Pastanaga orgullosa, la Síndria dolcíssima, i l’Esquirol saltaire, entre molts d’altres…

 

L’espectacle compta amb mitja dotzena de poemes musicats per l’ocasió. Són composicions originals arranjades amb acompanyament de piano.

Una posada en escena senzilla, alegre i íntima, amb una durada de 60 minuts aproximadament i pensada per a tots els públics.

CONTRACTACIÓ:

Fani Benages

+34 654 925 551

fani@fanibenages