Helena Cabo és la directora, creadora, productora i artista del Projecte Nius.

Amb l’Anna Català, són les fundadores de Cantem en Família l’any 2012 i formen part de CreaMoviment des del 2015.

Dins del projecte Nius, les dues lideren la part artística i musical de l’ESPECTACLE. També impartim els tallers de música per famílies dins dels Centres Penitenciaris de Brians 2 i Wad Ras.

Cristina Martí i Toni Viñals

Són els fundadors de CreaMoviment – Moviment i joc en família l’any 2012.

Dins el projecte Nius participen i assessoren en la creació del guió i el moviment escènic i coreogràfic de l’ESPECTACLE. També assessoren la direcció artística i la producció.

Eva Vázquez

És artista plàstica i creadora i realitzadora juntament amb Helena Cabo i Anna Català de l’escenografia de l’ESPECTACLE de Nius basada en la seva obra. Imparteix també els tallers de creació en el grup de mares del Centre Penitenciari Wad Ras i forma part de l’equip creatiu del PROJECTE EXPOSITIU de Nius.

Ángela Peinado

Art terapeuta del Centre Penitenciari Brians 2 i membre del grup de Gestió d’Educació i Responsabilitat Parental.

Juntament amb l’Helena Cabo, dissenya, gestiona i coordina el PROJECTE ARTÍSTIC-SOCIAL i el PROJECTE EXPOSITIU de Nius. Fa possible els tallers creatius i musicals amb els interns de Brians 2 i les seves famílies i la comunicació amb el Centre Penitenciari i la Direcció General de Justícia.

Fora part de l’equip de COMISSARIES de l’exposició (D)ANYS COL·LATERALS a la Presó Model de Barcelona.

Mares i pares dels Centres Penitenciaris Wad Ras i Brians 2

Participen en l’elaboració de l’escenografia de l’ESPECTACLE dins el PROJECTE ARTÍSTIC-SOCIAL i fan possible el PROJECTE EXPOSITIU gràcies al seu testimoni.

Natalie Capell

Dissenyadora d’alta costura. Dins de Nius està elaborant el vestuari de l’ESPECTACLE integrant tots els materials que sorgeixen en l’escenografia de l’espectacle.

Elisenda Fontarnau i Anna Oset

Fotògrafa i dissenyadora d’audiovisuals respectivament.

A Nius formen part de l’equip creatiu del PROJECTE EXPOSITIU amb la creació i realització del material audiovisual del projecte.

Bàrbara Viader & CEIB Integració Sensorial

Terapeuta ocupacional-pediàtrica i directora del Centre d’Estimulació Infantil de Barcelona. Assessora tots els materials multi sensorials de l’escenografia i realitza les fotografies de totes les posades en escena.

Guillermo Vázquez

Especialista en construccions artesanals amb canya i de bovades. A Nius assessora i realitza les estructures de l’escenografia del ESPECTACLE. Imparteix talleres creatius als interns de Brians 2 i a les seves famílies dins el PROJECTE ARTÍSTIC-SOCIAL.

Participa amb Xavi Pérez en el muntatge de la cel·la expositiva de Nius i en tallers familiars en l’exposició (D)ANYS COL·LATERIALS a la Model.

Guillem Aguilar i Xavi Lozano

Músics y arreglistes de las bases musicals del ESPECTACLE basades en el disc produït per Guillem Aguilar el 2017.

So i il·luminació: Bernat Torras

Estructures escèniques: Josep Miquel Lerín

 

Disseny: Laia Lorente

 

Producció: CreaMoviment – Cantem en Família

 

Partíceps i cómplices: Carmen Vázquez · La Caldera de les Corts · La Visiva · Nau Ivanow · La Sala de Sabadell · Llibreria Casa Anita · CP Brians 2 i CP Wad Ras · Direcció General de Justícia · Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia · Fieldturf Poligras, s.a. · Copia Lab.