Volem que l’escenari sigui un mirall del què som i com ens relacionem,
un espai per reviure i representar on i com vivim.

La companyia pensa i crea els espectacles com a generadors d’experiències.
Busquen l’autenticitat en l’acció i el moviment individual i de grup, en el fer, en la transformació, en la manipulació (mà). Volen fugir de la globalització que despersonalitza, etiqueta, engloba, minimitza i anul·la
la riquesa personal-individual.

És un espectacle participatiu per a famílies amb nadons de 0-3 i infants de 3-5 anys. Una experiència artística oberta on, a partir de la dansa contemporània i la música interpretada en directe, l’espectador formarà part de la proposta activament.

“UN MÓN DE CARTRÓ. Tu fas l’espectacle.”
És el primer espectacle de la companyia.
S’estrena a nunArt Gràcia (Barcelona) el gener de 2016 i es presenta més tard a La Caldera i a La Visiva (Barcelona) amb gran entusiasme per part del públic i dels espais d’acollida.

 

És un espectacle comunitari creat i interpretat per infants i joves de 12 a 16 anys. Una creació col·lectiva que gira entorn de la identitat, la comunitat, el paisatge i el diàleg entre arrels, present i futur.

 

POLSIM D’OR es va estrenar al Festival Barcelona Poesia, l’octubre del 2020. És un espectacle pensat tant per als amants del gènere com per a aquells que s’hi acosten per primera vegada.
A partir de l’experiència viscuda durant el confinament de la primavera del 2020 la companyia crea un espectacle emmarcat dins el gènere de l’autoficció.